Sagt og skrevet om Lille Bogdag

Tomas Espedal: “Lille Bogdag er en av de store dagene i København!”

Asger Schnack: “Årets Arrangement 2015: Lille Bogdag i Dome of Visions. (Godt tænkt, godt udført. Mange mennesker kom til denne manifestation, hvis meddelelse var: Små forlag kan sammen danne en god stemning – og udgive vigtige bøger af væsentlige forfattere i en slags højere enhed).”

Berlingske: “De små forlag udgiver store læseoplevelser og er med til at sætte dagsordenen. Ikke bare for en lille skare af litteraturinteresserede, men helt ud i de danske stuer og ind på Gyldendals kontorer. De fejrer sig selv med en bogmesse denne weekend.”

Politiken – Oder til byen: 4 digtere skriver 4 digte om 4 bydele i København i anledning af Lille Bogdag 2016

Weekendavisen: De små bøgers tid

Litteratursiden: “De små  forlag gør i det hele taget et godt og vigtigt stykke arbejde for at sikre bredden og variationen på bogmarkedet. Der kommer hele tiden nye fantastiske og bemærkelsesværdige udgivelser fra deres hænder, som vi måske ikke havde set, hvis de primært skulle tænke kommercielt.  Det synes vi er vigtigt, og det kan Lille Bogdag forhåbentligt være med til at støtte op omkring.”

Radio 24/7 AK 24/7 d. 13.04.2015: Interview med medstifter og arrangør Lea Fløe Christensen.

Bogmarkedet: “Lille Bogdag bliver de små forlags fest”

Vink: En hyldest til de små forlag: Bag de små forlag står en flok litterære ildsjæle, der bruger fritiden på at sikre sig, at deres yndlingslitteratur ser dagens lys. Vink har sat fem forskellige forlag i stævne for at finde ud af, hvad der driver værket, og hvad forskellen egentlig er på de mange små forlag.

Anbefalinger

Politiken Byliv

Elle: Ugens bedste kulturelle særarrangementer

Blacklisted