2022

Lille Bogdag 2022: 28.-29. maj på Johan Borups Højskole. Over 40 små forlag & tidsskrifter og over 50 optrædende på scenen. 

Lille Bogdag for 7. gang! En uformel hyldest til alle de fantastiske bøger, der i disse år ser dagens lys på mindre, danske kvalitetsforlag. Slæng dig i gården, mød de fleste af de mindre, uafhængige danske skønlitterære forlag, køb bøger, hør oplæsninger og samtaler med bøgernes bagmænd – forfattere, oversættere, forlæggere osv. – drik en bajer, glo på en sky, lyt til en historie og hils på en bog. Over 40 små forlag & tidsskrifter deltager og over 50 optrædende på scenen.

Hurra for alle jer gæster, alle jer forlag, alle jer forfattere, musikere, kunstnere, hurra for solen, for ordene, for alle der var til Lille Bogdag og smilede, snakkede, købte bøger, hørte oplæsninger, klappede osv. osv. Hurra for lydmand-extraordinaire Bjarke Slot, for foto-genierne Rakel Thorning-Vater og Frej Rosenstjerne, for luksuskaffe fra Sideburns Coffee, for optursmad fra DIN NYE VEN, stort hurra for Johan Borups Højskole (& højt!). Hvert år tænker vi “Det var DEN bedste Lille Bogdag”, og hvert år er det sandt fordi alle jer❤️
Og ikke mindst: Hurra for Asger Schnack Prisen og hurra for modtageren: Forlaget Korridor! Og så det lange: Hurrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Kh Lille Bogdag-bandet aka Christel, Karen, Lars-Emil, Mads, Rikke & Sara Amrani

Fotos (Kredit: Frej Rosenstjerne)